יום לפני מנקים את השומן על הבשר שמים בסיר לחץ עם מים ומבשלים שעה.
באותו יום מכניסים את הבשר ראש שוב למים רותחים, נותנים לו לרתוח כמה דקות ואז מחליפים את המים ונותנים לו לרתוח שוב.
בסיר שמים כף כמון, 6-7 שיני שום קצוצות, כף פפריקה אדומה, 2 פלפלים חריפים אדומים, כף פפריקה חריפה ובשר הראש חתוך לחתיכות גדולות ונותנים לו להתבשל שעה על הגז עם מכסה חצי פתוח.
לאחר שעה, מוסיפים שמן עם פפריקה (2-3 כפות) ונותנים להתבשל עוד רבע שעה עם מכסה חצי פתוח על אש גדולה.