ההמבורגר המשודרג של נגה

המבורגר ביתי ועסיסי מבשר טחון עם תוספת לפי המתכון של נגה
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 500 גרם בשר טחון (טחון גס מהקצב השכונתי )
  • בצל קצוץ 1
  •  פטרוזיליה צרור
  • 2 כפיות
  • פלפל לפי הטעם
  • 4 תפוחי אדמה
  • תוספת של מטבלי חצילים לפי הטעם

אופן ההכנה

להמבורגר:

  • קוצצים את הפטרוזיליה ואת הבצל 
  • מערבבים את  הבשר עם התבלינים, הפטרוזיליה והבצל הקצוץ,
  • יוצרים ביד צורה של קציצה גדולה עגולה
  • מחממים פלאנצ’ה עם מעט שמן
  • צולים על המחבת עד שמשחים בכל צד

לצ’יפס:

  •  מבשלים את תפוחי האדמה חצי בישול במים רותחים
  • לאחר צינון מקלפים וחותכים לרצועות
  • הטיגון בשמן עמוק חם מאוד

טיפ של אלופים

אפשר לוותר על הלחם ופשוט להכין ליד פירה

עוד מהמתכונים שלי