הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
אטריות בתבשיל פרגיות עוף ואפונה
אטריות רחבות עם פרגיות ואפונה באדיבותה של המתנדבת, דקלה, שאסתר נהנתה להכין במיוחד.
90 דקות
מנה עיקרית
Previous
Next
מצרכים
2 בצל לבן
כף שמן זית
כפית וחצי אבקת מרק
מלח ופלפל לפי הטעם
חבילת אטריות 1
4 שיני שום
400 גרם אפונה
חבילת פרגיות 1
240 גרם רסק עגבניות
כף פפריקה חריפה 1
אופן ההכנה
לאטריות:
מחממים שמן זית (בנדיבות)
מוסיפים כפית וחצי אבקת מרק, מלח פלפל, רבע כוס מים
נביאים לרתיחה וסוגרים
במקביל, מבשלים במים חבילת איטריות עבות עד לריכוך ולאחר מכן מסננים
מערבבים הכל ביחד
לפרגיות והאפונה:
מטגנים רצועות של 2 בצלים
מוסיפים 4 שום חתוך גס
מוסיפים קוביות פרגיות
מטגנים את כל הרכיבים עד לסגירת הפרגיות
מוסיפים: 2 כוסות מים, כף אבקת מרק, כף פפריקה, רסק עגבניות, מלח, ופלפל
מערבבים היטב
לאחר הרתיחה, מוסיפים אפונה וממשיכים לבשל כשעה על אש בנונית.
טיפ של אלופים
הרכיב החשוב ביותר בעת ההכנה: אהבה
עוד מהמתכונים שלי