חורש פרסי מלא בשר וירקות

מרק ירקות פרסי הכולל בתוכו גם הרבה בשר חם. משתלב נפלא בכל ארוחה משפחתית ובעיקר בחג הפסח
30 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • כוס שעועית חומה
  • עלי כרפס
  • צרור שמיר
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • 1 קילו בשר בקר חתוך לקוביות
  • 2 ליטר מים
  • רבע כוס מיץ לימון או רכז לימונים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 1 כפית מרק עוף
  • 1 כפית תבלין לקציצות
  • 240 גרם רסק עגבניות

אופן ההכנה

  • קוצצים את כל הירקות
  • בסיר עם מים מבשלים את הבשר
  • מוסיפים את כל הירקות לסיר
  • מוסיפים את רסק העגבניות
  • מתבלים
  • מוסיפים את מיץ הלימון
  • מבשלים כחצי שעה או עד שמסמיך, ומגישים

טיפ של אלופים

מומלץ להגיש עם לימון כבוש

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר