טורוס בלס (Turos beles)

מאפה הונגרי במילוי גבינה
שעה וחצי
קינוח

מצרכים

מתכון ל48 חתיכות

לבצק:

  • 1 ק”ג קמח
  • 1 שקית שמרית
  • 2 גביעים של שמנת חמוצה
  • 1 כוס חלב פושר
  • 6 כפות סוכר
  • 4 חלמונים
  • 400 גרם חמאה רכה או מחמאה

קרם גבינה:

  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות אבקת פודינג וניל
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 כוס צימוקים בהירים

אופן ההכנה

לבצק:

  • לשים את כל המצרכים במיקסר עם וו לישה
  • עוטפים בניילון נצמד להתפחה
  • אחרי ההתפחה מחלקים את הבצק ל4 חלקים
  • מרדדים כל חלק למלבן בעובי של 1 ס”מ
  • מחלקים אותו ל12 ריבועים שווים

לקרם גבינה:

  • מערבבים יחד את כל המרכיבים
  • לוקחים כף מקרם הגבינה ומורחים במרכז כל ריבוע
  • ואז מחברים את שני הקצוות הנגדיים של הבצק
  • מניחים את הגביניות על תבנית אפיה שטוחה שעליה מונח נייר אפיה
  • להתפיח ולמרוח ביצה מעל כל מאפה
  • לאפות בחום בינוני 25 דקות עד הזהבה

טיפ של אלופים

למרות שבדר”כ חנה אוהבת לשפר מתכונים, המתכון הזה הוא של אימא והיא לא משנה בו כלום

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר