פסטה מוקרמת

פסטה עם שמנת, פטריות וגבינה
45 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 2 חבילות ספגטי דק
  • 2 חבילות גבינת פרמז’ן
  • 2 שיני שום
  • בצל לבן שלם
  • 5 כפות שמן זית
  • 2 אריזות שמנת מתוקה
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • חצי כוס חלב
  • קומץ אגוז מוסקט
  • מעט פלפל שחור
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • מבשלים את הפסטה ומסננים את המים
  • מטגנים במעט שמן זית את הפטריות יחד עם הבצל והשום במחבת גדולה
  • מוסיפים את השמנת, הגבינה הצהובה, חבילת פרמז’ן והחלב ומערבבים
  • מוסיפים את התבלינים
  • שופכים את הרוטב לתוך סיר הפסטה
  • מערבבים, מפזרים מעל פרמז’ן

טיפ של אלופים

  • להוסיף אגוז מוסקט

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר