בצק:
מילוי בשר:
מרק דלעת:
*הערה: אפשר להכין מרק עם קישואים במקום הדלעת
בצק:
הערות
*אם הבצק מעט יבש = להוסיף מים
*אם הבצק לח או רטוב = להוסיף סולת
*חשוב שהבצק יהיה יציב ולא יתפורר כדי ש “יחזיק” את הבשר
מילוי בשר:
כדורי הקובה:
הערות
*ניתן להקפיא את כדורי הקובה לבישול עתידי בסוגים שונים של מרק
*את כדורי הקובה ניתן להוסיף למרק טריים או בעודם קפואים
מרק דלעת:
הערה
* זמן הכנת המאכל מורכב וארוך. מומלץ להכין בשלבים, להתחיל עם כדורי הקובה ולהקפיא
במטבח נדרשת סבלנות רבה! לא להתייאש באותן הפעמים שלא מצליח לך,
לא להמשיך ולנסות. זה עובד. תנסי!
התרומה שלכם חשובה לנו!
בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.
בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:
6 ש”ח
42 ש”ח
74 ש”ח
128 ש”ח
סכום אחר