אורז שמתחיל בלבן עד שנהיה אדום סמוּק

זה המאכל שהכי מזכיר לי את הבית, את הוריי ואת ימי ילדותי. מאכל שכולם אוהבים.
30 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 5 כוסות אורז
  • ½5 כוסות מים
  • 3 עגבניות אדומות בשלות
  • 1 בצל גדול
  • ½1 כפית מלח
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 4 כפות שמן

אופן ההכנה

  • להשרות את האורז במים בערך 30 דקות, ולסנן
  • לקצוץ את הבצל
  • בסיר עם שמן לטגן את הבצל
  • לרסק את העגבניות
  • להוסיף את העגבניות לסיר עם הבצל
  • לטגן ולערבב ולהשגיח שלא יהיו גושים
  • להוסיף לסיר את התבלינים, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור ולערבב
  • להוסיף לסיר את האורז
  • להוסיף לסיר את המים
  • לערבב קלות, לסגור עם מכסה
  • לבשל על להבה גבוהה עד לרתיחה
  • להנמיך את הלהבה ולבשל עד שהנוזלים בסיר מתאדים, 20 דקות בערך

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר