הגונדי שמפנק נכדים, מומלץ

כופתאות עגולות ואווריריות מבשר טחון וחומוס, מאכל טעים ואהוב בין כלל טועמיו
40 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 250 גרם חזה עוף טחון
  • 250 גרם חזה הודו טחון
  • ½ עד 1 כוס גרגירי חומוס
  • 1 בצל גדול
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כורכום
  • 1-2 כפות שמן
  • 1 קולורבי
  • סיר עם מים

אופן ההכנה

  • לבשל את גרגירי החומוס עד שמתרככים ולטחון אותם
  • לקצוץ את הבצל ולטגן. להתחיל באידוי הבצל עם 1-2 כפות מים ולאחר האידוי להוסיף את השמן
  • בקערה: לערבב היטב 2 סוגי הבשר, בצל, חומוס, מלח, פלפל שחור, כורכום
  • ליצור כופתאה עם הידיים, לוודא ש”מתחברת”, להוסיף מעיסת החומוס בהתאם, שתהיה לא רכה מדי ולא קשיחה מדי
  • בסיר: להרתיח מים, לגלגל את הכופתאות ולהכניס ומים, לבשל עד לרתיחה, להנמיך את הלהבה
  • לחתוך את הקולורבי לקוביות ולפזר בין הכופתאות שבסיר
  • לבשל 10-15 דקות

המלצת הגשה

להגיש את הכופתאות עם מעט מהמרק והקולורבי על גבי מצע של אורז לבן

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר