העוף ותפוחי האדמה של שולמית

כרעיים ושוקיים של עוף עם תפוחי אדמה ומעל כוסברה
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 7 כרעי עוף
  • 4 תפוחי אדמה
  • 3 שיני שום
  • 2 בצלים
  • רסק עגבניות מרוכז
  • חווייג’
  • צרור כוסברה
  • מלח
  • אבקת מרק עוף
  • פלפל שחור טחון
  • פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

  • חותכים בצל לחתיכות קטנות ומטגנים אותו בסיר עם מעט שמן
  • מוסיפים אל הסיר את הכרעיים וצולים אותם
  • מתבלים בכפית פלפל שחור טחון, כפית מלח, כף חווייג’ וחצי כפית פפריקה מתוקה
  • מוסיפים את שיני השום יחד עם שתי כוסות מים ו-2 כפות רסק עגבניות מרוכז
  • מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה ומוסיפים אותם לסיר
  • חותכים את הכוסברה (הכמות לפי העדפה) ומוסיפים אל הסיר יחד עם עוד חצי כוס מים
  • לאחר כשעה שהתבשיל מתבשל מוסיפים כף אבקת מרק עוף וממתינים עוד כחצי שעה

טיפ של אלופים

“לבשל עד שהעוף ותפוחי האדמה רכים ממש”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר