הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
גונדי מסורתי שהנכדים אוהבים
קציצות עוף עם קינואה ברוטב עשיר
כשעתיים
מנה עיקרית
Previous
Next
מצרכים
1כוס קינואה מבושלת/מאודה
1 בצל גדול מגורר עבה
1 ביצה גדולה
1 כפית אבקת אפיה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
כפית כמון
כפית הל
כפית כורכום
לערבב הכל ולשמור במקרר למשך הלילה
מצרכים למרק
כקילו עצמות עוף או בקר
סלרי גבעולים וכחצי שורש
בצל גדול חתוך גס
מלח, פלפל, כורכום לפי הטעם
3 כוסות מים.
אופן ההכנה
לבשל את כל חומרי המרק ביחד על אש בינונית
כשרותח להסיר כצף
לאחר כ30 דקות של רתיחה להוסיף את הקציצות בהדרגה, בכל פעם כמה ,לתת למרק לרתוח שוב ואז להוסיף עוד כמה
לאחר שמוסיפים את כל הקציצות להוריד את האש ולבשל כשעה על אש קטנה.
טיפ של אלופים
הכי טעים לאכול את הגונדי עם אורז לבן בחברת המשפחה
עוד מהמתכונים שלי