מרק ירקות בסגנון ארגנטינאי

מרק ירקות בשרי עם מח עצם בסגנון ארגנטינאי מבית אמא
120 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • רבע כוס שמן
  • 6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • 6 גזרים חתוכים לקוביות
  • 2-3 קישואים בינונים חתוכים לקוביות
  • 2 בצלים קצוצים
  • 4 שיני שום כתושות
  • 3-4 עלי וגבעולי סלרי קצוצים
  • פלפל ומלח לפי הטעם
  • מח עצם
  • מים רותחים

אופן ההכנה

  • מחממים רבע כוס שמן בסיר עמוק על אש בינונית
  • מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה – בערך 15 דקות
  • מוסיפים את השום ומטגנים כדקה(זהירות לא לשרוף את השום!)
  • מוסיפים את מח העצם ומטגנים מספר דקות
  • שמים את הגזר,תפוחי האדמה,הקישואים והסלרי ומערבבים
  • מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם (ניתן להוסיף גם כפית כורכום)
  • מוסיפים מים רותחים עד כ3/4 מגובה הסיר ומביאים לרתיחה
  • מכסים את הסיר ומעבירים לאש קטנה למשך שעה (ניתן גם להשאיר על אש קטנה מספר שעות לבישול ארוך של מח העצם)

טיפ של אלופים

לטעם מרוכז של הירקות מומלץ לאדות אותם בסיר סגור על אש קטנה כ10 דקות לפני שמוסיפים את המים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר