למילוי העוף:
לסיר העוף:
בקערה מערבבים את כל חומרי מילוי העוף- ף – השמן,התבלינים,האורז,הבשר והרסק עגבניות ושמים את התערובת בתוך העוף ומניחים בצד.
בסיר בינוני שמים מעט שמן ומטגנים את הבצל על אש בינונית-גבוהה עד שמשחים
מוסיפים מעל את האורז,הרסק עגבניות והתבלינים ומערבבים
מוסיפים את העוף הממולא
מכסים במים חמים עד כיסוי העוף ומערבבים
כשרותח, מכסים את הסיר ומעבירים לאש קטנה
מעבירים לפלטה ומשאירים את זה למשך 20 שעות לבערך
מגישים עם הרבה סלטים וחמוצים שמכינים בבית