עוף ממולא בסגנון חמין

עוף ממולא באורז ורסק עגבניות שנשאר 20 שעות על הפלטה
150 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

למילוי העוף:

  • עוף שלם
  • 350 גרם של בשר בקר טחון
  • חצי כוס אורז בסמטי
  • כף רסק עגבניות
  • כף מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כף בהרט
  • חצי כפית הל
  • כף שמן

לסיר העוף:

  • רבע כוס שמן
  • 3 בצלים קצוצים
  • 2 כוסות אורז
  • 2 כפות בהרט
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפות גדושות של רסק עגבניות
  • כפית הל
  • שתי כפות בהרט

אופן ההכנה

 

בקערה מערבבים את כל חומרי מילוי העוף- ף – השמן,התבלינים,האורז,הבשר והרסק עגבניות ושמים את התערובת בתוך העוף ומניחים בצד.

בסיר בינוני שמים מעט שמן ומטגנים את הבצל על אש בינונית-גבוהה עד שמשחים

מוסיפים מעל את האורז,הרסק עגבניות והתבלינים ומערבבים

מוסיפים את העוף הממולא

מכסים במים חמים עד כיסוי העוף ומערבבים

כשרותח, מכסים את הסיר ומעבירים לאש קטנה

מעבירים לפלטה ומשאירים את זה למשך 20 שעות לבערך

טיפ של אלופים

מגישים עם הרבה סלטים וחמוצים שמכינים בבית

עוד מהמתכונים שלי