מילוי
רוטב
לתחתית הסיר
מילוי
מילוי עלי הגפן
סידור עלי הגפן בסיר
* מומלץ להשתמש ב 1 כף תערובת תבלינים מצרית שמורכבת מ 15 תבלינים או בתבלין ראס-אל-חנות
* במקור המילוי הוא בשרי, ניתן להוסיף לאורז ½ ק”ג בשר טחון, לטגן אותו מעט עם הבצל והשום ולהמשיך לפי ההוראות
* חשובה הסבלנות, לבשל רק על להבה נמוכה
* חשוב לטעום את האוכל בשלבי ההכנה
* מנה לא פשוטה להכנה ששווה את התוצאה
התרומה שלכם חשובה לנו!
בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.
בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:
6 ש”ח
42 ש”ח
74 ש”ח
128 ש”ח
סכום אחר