הגונדי המסורתי והאגדי של תמר

קציצות עוף במרק
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 500 גרם עוף טחון/ הודו טחון
  • 1 כוס קמח חומוס קלוי
  • 3 בצלים גדולים
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית הל גדושה
  • 1 כפית כורכום שטוחה
  • ½ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • מרסקים את הבצלים ושמים בקערה, יחד עם הנוזלים שלהם
  • אל הקערה מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב
  • מניחים את התערובת “לנוח” לכחצי שעה כדי שתהפוך לדביקה
  • אל המרק שהכנו מראש (ראו את המתכון למרק העוף והגונדי המפנק של תמר) מוסיפים כדורים מן התערובת ומבשלים לעוד כ-20-25 דקות

טיפ של אלופים

“אם התערובת קשה מדי אז להוסיף עוד מעט קמח חומוס, אם התערובת רכה מדי אז להוסיף עוד עוף טחון”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר