קציצות הבולט של רוזט

קציצות בשר ממולאות בתפוח אדמה מטוגנות ברוטב אדום
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • ½ קילו בשר בקר טחון
  • 3 בצלים
  • 6 תפוחי אדמה גדולים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור
  • מלח
  • צרור כוסברה
  • צרור פטרוזיליה
  • ראש שום
  • 1 כפית כורכום שטוחה
  • שמן
  • קמח
  • ביצים
  • רסק עגבניות חתוכות

אופן ההכנה

  • מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות (את הפרוסות יוצרים כך שיצרו כיס כמו פיתה)
  • מגרדים שני בצלים שמים בקערה יחד עם הבשר ושתי שיני שום כתושות ומערבבים היטב
  • את כיסי תפוחי האדמה ממלאים בתערובת הבשר והבצל
  • בצד, מפזרים קמח על צלחת ובצלחת נוספת ביצה אחת או שתיים. את הכיסונים מצפים תחילה בקמח ומיד בביצה ומטגנים על מחבת עם שמן
  • בסיר מכינים את הרוטב האדום: שופכים את רסק העגבניות החתוכות, כותשים את השום הנותר ומוסיפים אל הסיר
  • מפזרים את התבלינים עם מעט מים בסיר
  • אל הסיר מוסיפים את הכיסונים המטוגנים ומבשלים לכ-40 דקות עד לריכוך

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר