אלינור נולדה בישראל, בעיר חיפה, בשנת 1947. יש לה שלושה ילדית, שניים חיים בארץ, ואחת מתגוררת בארצות הברית. יש לה שישה נכדים. היא אמנם לא אוהבת לבלות שעות ארוכות במטבח, אך היא מעריכה אוכל משובח וטעמים טובים. מספרת שאפילו בתקופת הצנע היא זוכרת שמשפחתה תמיד מצאה ואילתרה מה לאכול, המציאה מתכונים ודאגה שתהיה אוכל חם על השולחן. אלינור זוכרת שבילדותה, תמיד חיכו לחג הפסח בשביל לאכול את קציצות הפארסה, אותן הכינו אז אמא שלה. לצד הקציצות נהגו לאכול גם מנה של אורז עם תרד. כיום, אלינור אוהבת דווקא את הגרסה האפויה של הקציצות. בעברה עבדה כמורה לאנגלית, כיום נהנית מאוד מטיולים בטבע, האזנה למוסיקה וקריאה.