כרמלה נולדה חיפה ומתגוררת רמת גן. בעלה עלה לארץ מעיראק כשהיה בן 5. המטבח בביתה מושתת בעיקר על מאכלים עיראקיים כפי שטעמו בעלה והיא בבית הוריהם. כרמלה מגדירה את עצמה כאישה מודרנית שאינה חובבת שהות ארוכה במטבח. כשהיא מבשלת עושה זאת מכל הלב והמאכלים שלה טובים וטעימים ובכל זאת מעדיפה לאכול במסעדות טובות. בעברה עבדה כרמלה בבנק. כיום היא פנסיונרית ובעיקר עושה חיים. היא אוהבת לטייל ואוהבת לראות הצגות בתיאטרון. כרמלה אמא ל 3 ילדים שנולדו כשלישיה(!) ויש לה 5 נכדים. היא אוהבת מאוד לשהות במחיצת נכדיה שממלאים את ליבה ואת זמנה ובכך גם מסייעת לילדיה. כרמלה בחרה להכין קיצ’רי. זהו מאכל ילדות שנהגו להכין בעיקר בימי חמישי שהיו ימי הניקיונות והכביסה ולכן הכינו מאכל קל להכנה. היא מספרת שלמדה לבשל לאחר שאמא שלה נפטרה, עד אז לא שלטה ברזי המטבח, ומה שמפתיע הוא שהיא מבשלת בדיוק באותם הטעמים כמו אמהּ וסבתהּ והיא היחידה מבין אחיותיה שמחזירה ושמרעננת את טעמי וזיכרונות ילדותן וזה מרגש את כולם. הילדים והנכדים של כרמלה גם הם מאוד אוהבים לזלול קיצ’רי ובכלל אוהבים את האוכל של סבתא. יותר מכל סוחפת כרמלה באנרגיות הנעימות שלה ובזכותן אוהבים כולם לבלות איתה ובמחיצתה.