מרגלית נולדה בישראל, חיפה, אך גדלה בבית מרוקאי לתפארת. יש לה שלושה ילדים ושמונה נכדים, כולם מתגוררים בחיפה, מלבד בן אחד שגר בגבעת אבני. מרגלית אוהבת לאכול הכל מלבד שוקולד ובשר בקר. אוהבת במיוחד לארח את הילדים והנכדים בימי שישי, אז היא מבשלת להם מאכלים שונים. לעיתים הארוחה חלבית, ולעיתים בשרית. לפני שיצאה לפנסיה, עבדה כתופרת בבית, וכיום מבלה את זמנה בעיקר בבישול, מלאכה בעיסות נייר, חוגים ושחייה. לעיתים מתגעגעת לעבודתה בתור תופרת ומתיישבת לתפור בביתה לשם ההנאה. את המנה אמא שלה לימדה אותה לבשל ובשנים האחרונות היא מכינה אותה בעיקר בימי ההולדת של הילדים, ששלושתם נולדו בחודש מרץ.