מרי נולדה בטהרן שבאיראן. היא נהנת לבשל מתוך אמונה שאוכל הוא זה שמחבר ומקרב בין בני אדם. לכן, ניתן להבין מדוע הזיכרון המשמעותי עבורה ביותר, הוא מהזמן שבו בילתה לצד אימה במטבח, אותו היא מגדירה כזמן איכות אותנטי של אם וביתה. את המנה, חורשט (גורמה) סבזי, שבחרה להכין עם המתנדב, רונן, היא מביאה הישר מהמטבח הפרסי המסורתי, ואותה חשוב היה לה ציין, למדה מאימה, ז”ל. לאחר הכנת המנה, הזמינה מרי את אחיין שלה, וגם חברה קרובה, לאכול ביחד איתה. בנוסף, חילקה את המנה לחברים במועדון בו היא נוהגת לבקר, ואפילו ל-2 שכנות.