הוריה של רחל עלו מיוון בשנת 1935 והיא נולדה בבית חולים הדסה שבבלפור, תל אביב. מאז ועד היום רחל חיה בתל אביב. היא מספרת שהן היו 4 אחיות בבית ברחוב וולפסון ואימא שלה תמיד אירחה את כולם, לאבא שלה היתה נגריה ברחוב וולפסון והיתה לה ילדות יפה. היא גדלה בבית שהיו בו בישולים ורחל למדה לבשל מאימה. היא הגיעה ממשפחה דתית, בגיל 18 התחתנה ובגיל 19.5 ילדה את ביתה הראשונה ולאחר מכן עוד בת ובן. היום יש לה גם 4 נכדים ונינה אחת. היא היתה במשך שנה פקידה במשרד של רואה חשבון ואח”כ עקרת בית. בגיל 49 היא התחילה לעבוד במכירת תכשיטים, מה שלימים הפך למגנוליה, היא עבדה שם במשך 22 שנים ופתחה סניפים שונים ברחבי הארץ והיא מספרת שממש היתה שם כבת משפחה. בעלה נפטר לפני חמש שנים והיא כבר הרבה שנים בפנסיה. היא מתנדבת במרכז רייך, רוקדת ריקודי עם, מתעמלת, קוראת ספרים, נפגשת עם חברות ומשפחה ומקפידה להיות פעילה.
בעבר רחל בישלה הרבה ירקות ממולאים כמו אימא שלה ושעועית לבנה עם בשר כמו בימי שישי בבית אימא. היא בחרה להכין סלט יווני כי אצלה בבית תמיד היה סלט בארוחה, אימא שלה תמיד הכינה סלט ירקות כלשהו. היא גדלה על הרבה סלטים אבל הסלט הזה מוכר לה במיוחד וכשהיא ביקרה ביוון ואכלה שם את הסלט זה הזכיר לה את הבית.