שרית, ילידת הארץ, נולדה באשקלון להורים ניצולי שואה מצ’כיה והונגריה, מתארת אווירת ילדות קשה ועצובה, אך עם זאת, את המנה ששרית בחרה לשתף אותנו היא זוכרת היטב מהילדות והקשר החזק אל אמה. בכל בוקר לפני בית הספר אמה נהגה להכין לשרית ולאחותה פרנץ’ טוסט (לחם מטוגן) לארוחת הבוקר, “לא פספסה מעולם אף בוקר”. שרית למדה לבשל תבשילי עמים מאמה והיום ממשיכה את מסורת ומבשלת אותם עבור משפחתה.
בצעירותה עבדה בתור חוקרת במשטרת ישראל ובהמשך כמרפא בעיסוק.
כיום שרית, פנסיונרית, נהנית לשמוע מוסיקה, להתעמל ולטייל בארץ ובעולם.
לשרית שלושה ילדים ושבעה נכדים ומתגוררת בימים אלו בפתח תקווה.