-
להניח בקערה את הקמח ולהוסיף מים קרים בהדרגה, תוך כדי בחישה
-
ללוש את הבצק עד שתתקבל עיסה אחידה שאינה רכה או קשה מדי
-
לכסות במגבת לחה למשך לילה שלם
-
לאחר שהבצק תפח והחמיץ, לדלל אותו עם קצת מים קרים וללוש שנית
-
הוסיפו כרבע ליטר מים רותחים ובחשו עד שתתקבל בלילה דלילה בעלת מרקם כמו של פנקייק
-
אם המים הרותחים לא הספיקו לתהליך, יש להוסיף בהדרגה עוד מים קרים, ולהמשיך לבחוש עד שלא נותרים יותר גושים
-
לכסות שוב ולהניח בצד למשך כ-6 שעות, עד שהבצק מתחיל לבעבע ומוציא קצף לבן.
-
לטבול נייר סופג בשמן ולשמן בעזרתו מחבת טפלון איכותית המונחת על אש גבוהה.
-
לצקת בעזרת מצקת את הבלילה למחבת
-
כשהבצק מתחיל לבעבע, לכסות את המחבת למשך כדקה
-
כשהבצק בושל, להניח את האנג‘רה בצד על נייר סופג, ולחזור על התהליך.