- לבשל את גרגירי החומוס עד שמתרככים ולטחון אותם
- לקצוץ את הבצל ולטגן. להתחיל באידוי הבצל עם 1-2 כפות מים ולאחר האידוי להוסיף את השמן
- בקערה: לערבב היטב 2 סוגי הבשר, בצל, חומוס, מלח, פלפל שחור, כורכום
- ליצור כופתאה עם הידיים, לוודא ש”מתחברת”, להוסיף מעיסת החומוס בהתאם, שתהיה לא רכה מדי ולא קשיחה מדי
- בסיר: להרתיח מים, לגלגל את הכופתאות ולהכניס ומים, לבשל עד לרתיחה, להנמיך את הלהבה
- לחתוך את הקולורבי לקוביות ולפזר בין הכופתאות שבסיר
- לבשל 10-15 דקות
המלצת הגשה
להגיש את הכופתאות עם מעט מהמרק והקולורבי על גבי מצע של אורז לבן