גורמה סבזי

נתחי שריר בקר שעבר השריה, עם לימון פרסי ולקט מגוון ביותר של עשבי תיבול
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 2 צרור פטרוזיליה
  • 2 צרור שמיר
  • 2 צרור כוסברה
  • 1 צרור נענע
  • 0.5 קג קילו בצל
  • 2 ראש שום
  • 1 קג שריר (בקר) ללא שומן
  • 4 לימון פרסי
  • 1 בקבוק שמן קנולה
  • 0.5 קילו תפוחי אדמה
  • 0.5 קילו שעועית לוביה
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • יש להשרות את הלוביה כיממה לפני ההכנה
  • את בשר הבקר חותכים לקוביות
  • בסיר, מטגנים את הבצל היטב עד להזהבה
  • מוסיפים את הבשר
  • מוסיפים את השעועית ומעט מים
  • קוצצים את עשבי התיבול
  • לאחר שהבשר והשעועית מבושלים היטב, מוסיפים את כל עשבי התיבול הקצוצים והלימון הפרסי
  • מתבלים לפי הטעםבמלח ופלפל
  • מבשלים עוד כשעה לפחות

טיפ של אלופים

לימון פרסי מוסיף המון! וגם, מומלץ להגיש לצד אורז פרסי מסורתי

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר