דג מושט ברוטב אדום

מנת דג מלאה באהבה, תיבול – וכמו שאביבה אומרת גם בויטמין A
30 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 4 דגי מושט
  • 1  בצל
  •  2  גזר
  •  6 שיני שום
  •  3-4 פלפלים מרוקאים
  •  צרור פטרוזיליה
  •  1 כף פפריקה
  • כפית שטוחה מלח

אופן ההכנה

  •  חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת עד להזהבה
  • מוסיפים את הגזר, השום ופלפלים מרוקאים ומטגנים  5 דקות
  • מוסיפים את התבלינים כדי שייפתחו בשמן
  •  מוספים את הפטרוזיליה
  • מניחים את הדגים על הירקות עם מעט מים
  • מכסים את הסיר מבשלים למשך  30 דקות

טיפ של אלופים

לטעמים עמוקים יותר ניתן להשתמש בפפריקה מעושנת

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר