כאשר הם מקבלים צבע יפה מוסיפים את העגבניות ומתבלים
במקביל, לוקחים את הדג ומורחים עליו מיונז וחרדל
כאשר כל הירקות מבושלים טוב, מניחים את הדג עם העור כלפי מטה, מכסים ושמים על אש נמוכה למשך כ-20 דק’ (אנחנו השתמשנו בדג קפוא שלא הופשר במאת האחוזים לפני הבישול, כך שייתכן ויספיק פרק זמן קצר יותר במידה ומשתמשים בדג טרי או כזה שהופשר כהלכה). ניתן להפוך את הדג במהלך הבישול
את תפו”א האדמה והבטטה מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל, טימין ושום מגורד ושמים בתנור למשך כ-40-50 דקות על כ-200 מעלות עד להשחמה
טיפ של אלופים
במקרה של סלמון, לא לפחד לשים עליו תבלינים/ רטבים /ממרחים. הכל הולך