בצק
- ללוש את מרכיבי הבצק
- לשחק עם כמות המים עד לקבלת מרקם רך, גמיש ונעים לעיבוד
מלית בשר
- לרסק את הבצל במגררת
- בקערה: לערבב את הבשר, בצל מגורר, מלח ופלפל
- בסיר: להרתיח מים עם מלח
- לרדד את הבצק לעלה דק
- לקרוץ מהבצק עיגולים
- במרכז כל עיגול לשים ½ עד ¾ כפית מלית בשר
- לקפל לחצי עיגול, לסגור ולהדק היטב את הקצוות עד לקבלת כיסון
- להכניס בעדינות את הכיסונים במים הרותחים ולבשל במשך חמש דקות
- להוציא מהמים את הכיסונים עם כף מחוררת
רוטב
- לכתוש דק את השום
- בכלי קטן לערבב היטב שום, חומץ, מלח
מרק
- בסיר: לחמם מעט את השמן
- להוסיף את השום ולערבב לשניות קצרות, להקפיד שהשום לא ייחרך
- להוסיף את המלח והמים ולהרתיח
הצעות הגשה
להגיש את הכיסונים בצלחת, לצקת מעליהם את הרוטב ולעטר בעלים ירוקים
להגיש את הכיסונים כמנת מרק חם עשיר ומפנק