הממליגה של משה

דייסת קמח תירס רומנית אותנטית
30 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 1 כוס קמח תירס
  • 4-5 כוסות מים רותחים
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • להרתיח מים בסיר, רגע לפני שהמים מגיעים לרתיחה מלאה להוסיף את המלח
  • להוריד את הסיר מהאש ולהוסיף את קמח התירס
  • לערבב את המים וקמח התירס עד שהתערובת נעשית סמיכה
  • להגיש חם ולצד גבינות מגורדות, יוגורט עיזים, חמה או שמנת

טיפ של אלופים

“לאכול את המנה עם “שפריץ” (משקה יין לבן עם סודה) בצד”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר