העלי גפן הממולאים של אום מוחמד עוראבי

עלי גפן ממולאים שכולם אוהבים. וכמו שאום מוחמד עוראבי מציעה לכולנו – חוויה משותפת להכין יחד עם המשפחה
60 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • חצי קילו עלי גפן
  • 3 כוסות אורז
  • 250 גרם בשר טחון
  • רבע כוס שמן זית
  • 1 כף מרק עוף
  • 1 כף בהרט
  • 1 כף אגוז מוסקט טחון
  • 2 עגבניה

אופן ההכנה

  • משרים את עלי הגפן במים רותחים ל-5 דקות  ומוציאים
  • רוחצים את האורז ומשרים במים פושרים ל-5 דקות
  •  בקערה גדולה – מערבבים את  הבשר, האורז, שמן הזית, מרק העוף, הבהרט ואת אגוז המוסקט- ומערבבים לתערובת אחת
  • איך ממלאים את עלי הגפן ? מצורפת תמונה
  • מסדרים בסיר. בין השכבות ניתן לזרוק כמה קוביות של עגבנייה חתוכה
  • מוסיפים מים מעל עלי הגפן ומפזרים פרוסות של עגבניות ומבשלים עד לשעה וחצי מזמן הרתיחה

טיפ של אלופים

אין כמו טחינה באלדי ליד!!!

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר