הפאלשפישאלק האותנטי של סאלי

קציצות חזה עוף ברוטב בצל ותפוחי אדמה
40 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 700 גרם חזה עוף טחון
  • 8 תפוחי אדמה קטנים / בינוניים
  • 5 בצלים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • משקה סודה
  • שמן לטיגון
  • קורט סוכר

אופן ההכנה

  • קוצצים שני בצלים ומטגנים
  • מגררים בפומפייה שני תפוחי אדמה בקערה
  • אל הקערה מוסיפים את הבצל המטוגן, חזה העוף הטחון, מלח, פלפל שחור ו3 כפות ממשקה הסודה ומערבבים היטב
  • חותכים לטבעות את הבצלים הנותרים ומניחים בסיר, עליהם שופכים מעט מים רותחים ומוסיפים מעט מלח ומעט סוכר
  • מהתערובת שהכנו קודם עושים קציצות ומניחים מעל הבצלים שבסיר ומוסיפים פלפל שחור
  • המנה מוכנה כשהקציצות מכוסות במים – בעת זאת, ניתן להוציאן מהסיר יחד עם הבצל
  • בצד, מבשלים את יתר תפוחי האדמה במים, עד שמתרככים, חותכים לריבועים ומגישים יחד עם הקציצות

טיפ של אלופים

“מומלץ לאכול לצד סלט חצילים וממליגה”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר