הקובנה המיוחדת של סבתא שושנה

לחם תימני מסורתי
180 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • ½ בצל לבן
  • 3 כוסות מים
  • 2 לימונים
  • ¾ קילו קמח לבן
  • 1 כפית סוכר
  • 1 ½ כפית מלח
  • 100 גרם מרגרינה
  • שמן

אופן ההכנה

  • גוררים את חצי הבצל בפומפייה אל קערה
  • מוסיפים לקערה מיץ לימון שנסחט משני הלימונים יחד עם המלח, הסוכר וכוסות המים ומערבבים היטב
  • אל הקערה מוסיפים את הקמח, מערבבים ולשים טוב ומניחים בצד להתפחה לכשעה
  • לאחר כשעה משמנים עם מרגרינה ושמן תבנית (מיועדת לגז ולתנור) ומעבירים את הבצק לתוכה
  • את התבנית שמים על הגז לכ-10 דקות על אש נמוכה ואז מכניסים אל התנור שחומם מראש ל-250 מעלות לעוד כשעה

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר