חותכים את שני בצלים לחתיכות קטנות ומטגנים בסיר עם מעט שמן
בקערה, שמים את הבשר יחד עם בצל קצוץ וקמח המצה ומערבבים היטב
בצד, מכינים סיר עם אורז ומלח
אל הבצל המטוגן מוסיפים את קופסת ה”מוטי”, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה והכורכום ומערבבים היטב. חשוב שהרוטב יהיה דליל יחסית, במידת הצורך מוסיפים עוד קופסת “מוטי”
מתערובת הבשר יוצרים עיגולים ושמים בסיר הרוטב ומבשלים לעוד כשעה
טיפ של אלופים
“קמח מצה חשוב כי הוא עוזר לייצב את הקציצה”
עוד מהמתכונים שלי
לפני שאתם סוגרים...
ספר המתכונים שלנו יצא לאור
את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד
* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים