חביתת הירק המנעימה של נעימה

מאכל שהכינה אמא שלי בשביעי של פסח ומעורר בי געגועים רבים אליה ואל ימי ילדותי
30 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 בצל
  • ¾ כוס בצל ירוק
  • ¾ כוס שמיר
  • ¾ כוס כוסברה
  • ¾ כוס פטרוזיליה
  • 10 עלי סלרי
  • ¾ כוס נענע
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • 6-7 כפות שמן

אופן ההכנה

  • לשטוף את עשבי התיבול במי-מלח ולייבש
  • לקצוץ את עשבי התיבול דק-דק
  • לקצוץ את הבצל
  • בקערה: לערבב היטב את כל המרכיבים, ביצים, בצל, ירק, תבלינים
  • במחבת: לחמם שמן
  • לשפוך למחבת את תערובת הביצים והירק
  • לטגן עד שהתחתית משחימה מעט
  • לשים על המחבת צלחת גדולה ולהפוך את החביתה
  • להחזיר את החביתה הפוכה למחבת ולטגן את הצד השני עד שהשחים והתעבה

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר