המעסובה של ציונה

בצק גדול כמו בלינצס על בסיס מים עם תוספת טמנה (חמאה) או דבש או שניהם. מומלץ להגיש עם קפה תימני
20 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 2 כוסות קמח
  • 2 כוסות מים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף שמן

 

אופן ההכנה

  • מערבבים חצי קילו קמח, כפית מלח וכף שמן יחד 
  • ללוש עם היד או עם מטרפה – צריך לצאת מרקם של דייסה, צלול 
  • להוסיף מים או קמח לפי הצורך 
  • מחממים מעט שמן במחבת
  • לוקחים מצקת ושופכים את הבלילה למחבת כל פעם קצת, כמו פנקייק, על אש בינונית, הופכים לכיוון השני כאשר מזהיב.

 

טיפ של אלופים

“טעים לאכול עם סאמנה- חמאה מזוקקת”.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר