סלונה – תבשיל דגים עיראקי

שושנה משתפת אותנו במתכון המסורתי ואהוב כפי שהיא זוכרת אותו מבית אמא בעיראק.
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 קילו פילה או דג נסיכת הנילוס

  • 2 בצלים גדולים

  • 3 עגבניות

  • 2 כפות רסק עגבניות

  • לקישוט: צרור נענע

  • 1 כפית מלח לימון

 

אופן ההכנה

  • לקצוץ את הבצל

  • לטגן את הדג עם הבצל

  • לחתוך את העגבניות לפרוסות ולהניח מעל שכבה של בצל ושכבה של דג

  • לתבל במלח לימון

  • במידת הצורך להוסיף כוס מים

  • לאפות בתנור כ 45 דקות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות

טיפ של אלופים

לקשט את המנה לפני ההגשה בכמה עלי נענע. אפשר גם עם כל ירק אחר לבחירתכם.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר