המלצת הגשה: לאכול כשהתבשיל רותח ביחד עם גביע שמנת חמוצה קרה
אצל העיראקים אין הרבה תבלינים. לרוב משתמשים במלח ובפלפל, הכי פשוט, ולפעמים מוסיפים כמון ותבלין מיוחד לקובות
כדי שהאורז יהיה אדום מוסיפים הרבה פפריקה אדומה, רסק עגבניות עושה אותו ורדרד
התרומה שלכם חשובה לנו!
בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.
בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:
6 ש”ח
42 ש”ח
74 ש”ח
128 ש”ח
סכום אחר