קוגל תפוחי האדמה של רעיה

פשטידת תפוחי אדמה אפויה
120 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 ק”ג תפוחי אדמה
  • 5 בצלים
  • 8 ביצים
  • 6 כפות קמח
  • 1 כפית מלח
  • 100 גרם חמאה

אופן ההכנה

  • מגוררים את תפוחי האדמה ואת הבצלים
  • חלק מן הבצל המגורר מטגנים עד לריכוך או הזהבה
  • לאחר שהבצל המטוגן מוכן מערבבים בקערה את תפוחי האדמה המגוררים יחד עם הבצל המטוגן, הבצל המגורר החי, הביצים, הקמח והמלח
  • מפזרים את התערובת בתבנית משומנת ואופים בחום של כ-200-220 מעלות לכשעה עד שעה וחצי

טיפ של אלופים

“רצוי לגרר במגרדת קטנה”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר