-
בסיר כפול עם מסננת ממלאים שליש מים ומביאים לרתיחה
-
שופכים את הסולת לקערה, מוסיפים את המלח ומערבבים.
-
תוך כדי ערבוב מוסיפים את השמן, מוסיפים 3/4 כוס מים ומערבבים את הכל יחד
-
מעבירים למסננת של הקוסקוס ומאדים כ-45 דקות
-
מעבירים לקערה ושופכים 3/4 כוס מים
-
מערבבים, נותנים מנוחה של שתי דקות ושוב מחזירים למסננת לאידוי של חצי שעה
-
מעבירים שוב לקערה ומוסיפים 3/4 כוס מים. מערבבים ושוב מחזירים לאידוי למשך חצי שעה
-
מחזירים לקערה, מוסיפים 2 כוסות מים ומכסים עם מגבת לחצי שעה
-
לפני ההגשה מסננים את הקוסקוס במסננת