בסיר עם שמן, לטגן על להבה בנונית את הבצל והשום עד להזהבה
להוסיף גזר המקולף ולהמשיך לטגן במשך 15 דקות
להוסיף תפוחי אדמה, כרוב, פלפל חריף ולערבב
להוסיף תבלינים ולהמשיך לבשל תוך כדי הוספת מים רותחים בהדרגה
להמשיך ולבשל על להבה נמוכה עד לריכוך הירקות ולצמצום המים
טיפ של אלופים
* תבלין האלצ’ה הינו תערובת של תבלינים רבים, שביניהם הל, שום, קצח, כורכום, פגם/רוטה/ טנדם. במרכיבים האלה יש חומרים נוגדי חיידקים, חומרים שתורמים לחיזוק המערכת החיסונית, ניקוי רעלים מהגוף, תורמים לחילוף חומרים מהיר וסגולות נוספות.
עוד מהמתכונים שלי
לפני שאתם סוגרים...
ספר המתכונים שלנו יצא לאור
את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד
* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים