אורז בנוסח עיראקי מביתו של דוד

אורז מתובל ובבישול ארוך
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 קילו אורז פרסי
  • 1 בצל
  • 3 שיני שום
  • 1 כפית בהרט
  • 1 כפית תבלין לתיבול עוף
  • 1 כפית קינמון
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • שוטפים היטב את האורז במים רותחים, עד שהמים יוצאים שקופים
  • את האורז שמים בסיר, על כל כף אורז – כף מים רותחים
  • אל סיר האורז מוסיפים קצת שמן וכפית מלח ומשרים ללילה
  • בבוקר שופכים את המים, מסננים את האורז ומחממים במיקרו ל-8 דקות
  • חותכים ומטגנים את הבצל
  • אל הבצל מוסיפים את שיני השום, הבהרט, תבלין לתיבול העוף, קינמון, כורכום ופלפל שחור
  • מערבבים ביחד עם האורז כשהבצל זהוב עד שחום

טיפ של אלופים

“מומלץ לאכול לצד מרק הבמיה שלי”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר