אורז עם פול ירוק

אורז עם פול והרבה ירק בגנון פרסי
כשעה
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 קילו אורז יסמין מושרה שעה במים
  • 1 צרור שמיר
  • 1 צרור בצל ירוק קצוץ דק
  • חצי קילו פול ירוק קפוא
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה

  • בסיר גדול מבשלים את האורז
  • בסיר נפרד מבשלים את הפול עם הבצל הירוק
  • כאשר הפול מתרכך והאורז מוכן להעביר את הפול, הבצל ירוק, השמיר והאורז לסיר עמוק ולבשל במשך כחצי שעה עם שתי כפות שמן.
  • אפשר להוסיף תיבול לפי הטעם.

טיפ של אלופים

למי שאוהב אפשר להוסיף צימוקים.

להגיש על צלחת רחבה.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר