אטריות בתבשיל פרגיות עוף ואפונה

אטריות רחבות עם פרגיות ואפונה באדיבותה של המתנדבת, דקלה, שאסתר נהנתה להכין במיוחד.
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 2 בצל לבן
  • כף שמן זית
  • כפית וחצי אבקת מרק
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • חבילת אטריות 1
  • 4 שיני שום
  • 400 גרם אפונה
  • חבילת פרגיות 1
  • 240 גרם רסק עגבניות
  •  כף פפריקה חריפה 1

אופן ההכנה

לאטריות:

  • מחממים שמן זית (בנדיבות)
  •  מוסיפים כפית וחצי אבקת מרק, מלח פלפל, רבע כוס מים
  • נביאים לרתיחה וסוגרים
  • במקביל, מבשלים במים חבילת איטריות עבות עד לריכוך ולאחר מכן מסננים
  • מערבבים הכל ביחד 

לפרגיות והאפונה:

  • מטגנים רצועות של 2 בצלים
  •  מוסיפים 4 שום חתוך גס
  • מוסיפים קוביות פרגיות
  • מטגנים את כל הרכיבים עד לסגירת הפרגיות
  •  מוסיפים: 2 כוסות מים, כף אבקת מרק, כף פפריקה, רסק עגבניות, מלח, ופלפל
  •  מערבבים היטב
  •  לאחר הרתיחה, מוסיפים אפונה וממשיכים לבשל כשעה על אש בנונית.

טיפ של אלופים

הרכיב החשוב ביותר בעת ההכנה: אהבה

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר