2 כוסות קמח טף
2 כוסות מים פושרים
מנפים את הטף ומערבבים אותו עם המים.
בוחשים עד שמקבלים מרקם אחיד ללא גושים- חשוב שהבצק לא יהיה דביק מידי או רך מידי
מכסים את הבלילה במים, כבערך 2 ס״מ מעל הבצק
מכסים את הכלי ומחכים מספר ימים בהתאם לחום.
כשחם – יומיים שלושה, כשקר- חמישה.
יום לפני הכנת האינג׳רה מבשלים את בלילת הבצק.
מרתיחים שתי כוסות מים
מנמיכים לאש קטנה ומוסיפים חצי כוס עד כוס מהבלילה תוך כדי בחישה וממשיכים לבחוש 5 עד 10 דקות עד שאין גושים וצבע הבלילה הופך כהה.
מחכים שהעיסה תתקרר, מוסיפים לבלילה ומערבבים..
למחרת מכינים את הבלילה במחבת.
מחממים מחבת (ניתן להוסיף קצת שמן קוקוס) ושופכים את הבלילה, מרתיחים עד שיש הרבה בועות,מכסים וממתינים כחצי דקה את דקה.
להכין רוטב עדשים שחורות לניגוב ומריחה
התרומה שלכם חשובה לנו!
בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.
בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:
6 ש”ח
42 ש”ח
74 ש”ח
128 ש”ח
סכום אחר