הבורקס של ויקטוריה

אין כמו בורקס ביתי, חמים, ופריך שזה עתה יצא מהתנור. תשאלו את ויקטוריה, הבורקסים שלה פשוט נחטפים!
60 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

לבצק:

  • חבילת מרגרינה 1
  • כוס שמן 1
  • חצי קילו קמח
  • כף מלח 1

למילוי:

  • גבינה מגורדת מוצרלה 250 גרם
  •  פרמזן 150 גרם

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל רכיבי הבצק עד לאיחוד
  • לשים עד למרקם חלק
  •  מרדדים עם מערוך
  • מחלקים לעיגולים
  • מערבבים יחד את כל חומרי המלית עד למרקם אחיד
  • שמים כף של המילוי במרכז כל עיגול
  • מקפלים את השוליים פנימה בכל צורה שבוחרים
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לכ-25 דקות או עד להזהבה

טיפ של אלופים

למרוח מרגרינה מעל כל בורקס בטמפרטורת החדר

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר