בטטה ווארה מהמטבח ההודי

קציצות תפוחי אדמה מטוגנות במעטפת קמח חומוס
30 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 3 קילו תפוח אדמה 
  • 2 חבילות כוסברה קצוצה
  • 1 פלפל חריף
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית חרדל גרגרים
  • 1 כפית כמון 

אופן ההכנה

  • מקלפים את התפוחה ומניחים בסיר עם מים רותחים
  • מבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך
  • מוציאים ומועכים עד שמתקבל פירה אחיד 
  • מוסיפים למחית תפוחי האדמה את התבלינים ואת הכוסברה הקצוצה
  • מערבבים היטב
  • מגלגלים כדורים קטנים מתוך עיסת הפירה
  • את הכדורים מגלגלים בתור תערובת קמח החומוס 
  • מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה

טיפ של אלופים

עדיף לבחור את תפוחי האדמה האדומים – הם מתאימים יותר לבישול

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר