ברוקס פילו גבינות ותרד

שבלולי בצק פילו עם תרד לפי המתכון של רפי
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 10 דפי פילו מופשרים
  • סלסלה גדולה של עלי תרד
  • בצל 1
  • ביצה 1
  • גבינה צפתית 200 גרם
  • גבינה בולגרית 200 גרם
  • 50 גרם חמאה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • מטגנים את הבצל ועלי התרד עם חמאה.
  • מערבבים יחד את הביצה, הגבינות, המלח, והפלפל.
  • פורסים את העלי פילו
  • מורחים במעט חמאה
  •  כל דף ממלאים את בגבינות
  • מגלגלים לגליל ויוצרים צורה של שבלול
  • אופים בתנור שחומם מראש על 180 כחצי שעה

טיפ של אלופים

להנות מהדרך

עוד מהמתכונים שלי