ברוקס פילו גבינות ותרד

שבלולי בצק פילו עם תרד לפי המתכון של רפי
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 10 דפי פילו מופשרים
  • סלסלה גדולה של עלי תרד
  • בצל 1
  • ביצה 1
  • גבינה צפתית 200 גרם
  • גבינה בולגרית 200 גרם
  • 50 גרם חמאה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • מטגנים את הבצל ועלי התרד עם חמאה.
  • מערבבים יחד את הביצה, הגבינות, המלח, והפלפל.
  • פורסים את העלי פילו
  • מורחים במעט חמאה
  •  כל דף ממלאים את בגבינות
  • מגלגלים לגליל ויוצרים צורה של שבלול
  • אופים בתנור שחומם מראש על 180 כחצי שעה

טיפ של אלופים

להנות מהדרך

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר