גולאש

תבשיל בשר ופלפלים אדומים חם ומנחם מהמטבח ההונגרי
120 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • קילו בשר לגולאש 1
  • 8 תפודים קטנים
  • 3 כוסות מיים רותחים
  • 2 כפות קמח
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 3 גמבות
  • 4 בצלים
  • אבקת מרק כפית וחצי
  • מלח כפית 1
  •  פלפל כפית 1
  • פפריקה אדומה חצי כפית

אופן ההכנה

  • לטגן בצל
  • להוסיף את קוביות הבשר לטגן אותם טוב טוב
  • להוסיף קמח
  •  להוסיף גמבות תפודים ומים רותחים
  • להוסיף רסק עגבניות וכל התבלינים
  • להביא לרתיחה ולאחר מכן להשאיר על אש קטנה כשעתיים

טיפ של אלופים

כשאתם קונים בשר, בקשו מהקצב נתח עם מעט שומן ושיחתוך לכם אותו לקוביות קטנות.

 

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר