גונדי בסגנון אישי מעורב

לאוהבות ולאוהבי הקציצות מכל הסוגים אתי ממליצה על הגונדי שהוא למעשה כופתאות קלילות ועדינות, שעשויות מעוף טחון, קמח חומוס ובצל, מתובלות היטב ונעימות לנשמה ולגוף.
80 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

קציצות

  • ½ ק”ג חזה עוף
  • 2 בצלים
  • 1 גזר
  • 1 כוס קמח חומוס
  • 1 כף מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כף אבקת מרק עוף

מרק

  • 1 בצל
  • 1 גזר
  • 3-4 שיני שום
  • ½ צרור שמיר
  • אבקת מרק עוף
  • מים
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

קציצות

  • לקצוץ את הבצל
  • לקלף ולגרד את הגזר
  • לקצוץ את השום
  • בקערה: לערבב לעיסה אחידה את הבשר, בצל, גזר, קמח חומוס, מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף
  • לקרוץ מהעיסה כדורים בגודל כדור פינג-פונג

מרק

  • לקצוץ את הבצל
  • לקלף ולגרד את הגזר
  • לקצוץ את השום
  • בסיר: לטגן במעט שמן את הבצל ולהוסיף גזר ושום
  • להוסיף מים ואבקת מרק עוף ולהביא לרתיחה
  • בזמן שהמים רותחים להכניס לסיר את קציצות הבשר
  • להנמיך את הלהבה ולבשל במשך 30-40 דקות
  • מומלץ להגיש עם אורז לבן או עם לחם טעים ובשרני

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר